Навигација

Универзитет “Унион – Никола Тесла“ је пуни партнер DeepGreenInno Project (Deep Tech in Material Sciences: Greening the Balkan HEIs Innovation and Entrepreneurial Potential) у оквиру позива EIT HEI Initiative Innovation Capacity Building for Higher Education

Факултет за екологију и заштиту животне срединеОпште вести

Пројекат DeepGreenInno ће допринети иницијативи за развој технологије у Европи кроз изградњу капацитета пет партнерских високошколских институција у земљама источне југоисточне Еуропе (ИЈИЕ) (две у Босни и Херцеговини, једну у Србији, једну у Бугарској и једну у Албанији). Партнери из иновативних и истраживачких институција су из Италије и Грчке.

https://deepgreeninno.ba/

https://eit-hei.eu/projects/deepgreeninno/

Наш тим учествовао је у првом радном састанку и радионици у организацији Бањалучког универзитета 14-16.06.2023. Том приликом презентован је наш универзитет и представљене научне активности чланова тима и осталих колега са универзитета. Фотографије са првог радног састанка DeepGreenInno  у Бања Луци можете погледати на  ЛИНКУ.

У оквиру активности на пројекту на Универзитету „Унион-Никола Тесла“ 25.09.2023. од 10 часова почеће радионица под називом „DeepGreen Environmental Technologies“ уз учешће предавача из реда наших партнера са пројекта DeepGreenInno, професора са УУНТ, и гостујућих академских и не академских предавача. Позивамо све заинтересоване да буду наши гости. За регистрацију, која је бесплатна се обратити на мејл вође нашег тима на пројекту, професорке Сање Мразовац Курилић:

smrazovac@unionnikolatesla.edu.rs

Агенду радионице под називом „DeepGreen Environmental Technologies“ можете погледати  ОВДЕ.

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/194/DeepGreenInno_Project__1_.jpg
  • /uploads/attachment/vest/194/DSC_5646.JPG
  • /uploads/attachment/vest/194/DSC_5669.JPG
  • /uploads/attachment/vest/194/DSC_5683.JPG
  • /uploads/attachment/vest/194/DSC_5684.JPG
  • /uploads/attachment/vest/194/DSC_5723.JPG
  • /uploads/attachment/vest/194/DSC_5708.JPG
  • /uploads/attachment/vest/194/DSC_5803.JPG