Навигација

Међународна радионица Градског центра за социјално предузетништво Београда

Факултет за предузетнички бизнис и менаџмент некретнинаОпште вести

Градски центар за социјално предузетништво Београда заједно са партнером Западнобалканским институтом организовао је међународну радионицу где је учешће узело 12 реномираних универзитета из Европе.  Тема радионице је „Запошљавање младих и рањивих категорија“.

Радионицу је отворила Секретарка за социјалну заштиту града Београда Александра Чамагић. Директор Градског центра за социјално предузетништво Београда Миодраг Пешић је пожелео добродошлицу и наставак сарадње са учесницима радионице и њиховим институцијама. Присутнима се обратио и Марко Стојановић, руководилац пројектне тренинг академије Западнобалканског института из Београда.

Отварању радионице су присуствовали члан Градског већа Проф. др. Небојша Петровић, декан са Универзитета Унион Никола Тесла Прoф. др Александар Грачанац и мсц. меи Владимир Ђокић.

Учесници радионице су на основу искустава из својих земаља дискутовали о начинима за побољшавање положаја младих и студената који долазе из угрожених социјалних група и приликама за пружање подршке младима када је у питању приступање тржишту рада.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/181/slika_2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/181/slika_1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/181/slika_5.jpg
  • /uploads/attachment/vest/181/slika_4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/181/slika_3.jpg