Навигација

Споразум о пословно-техничкој сарадњи Универзитета “Унион – Никола Тесла” - Факултета за градитељски менаџмент и компаније PERI oplate i skele doo из Београда

Факултет за градитељски менаџмент-ГрађевинаОпште вести

Потписан је 16. јануара 2023. године Споразум о пословно-техничкој сарадњи Универзитета “Унион – Никола Тесла” - Факултета за градитељски менаџмент и компаније PERI oplate i skele doo из Београда, Шимановци.

Предмет Споразума је пословна и техничка сарадња између компаније PERI и Факултета у области стручне едукације кадрова, размене стручне литературе, међусобне кадровске и техничко-технолошке сарадње, сарадње у области библиотечко-информатичке делатности, као и организације стручних скупова и издавање публикација.

Посебно, студенти Факултета ће бити упознати од стране компаније PERI са израдом техничке документације и извођењем грађевинских радова, као и релевантним процедурама и документацијом која се односи на оплатне системе и скеле, као и неопходне пројекте оплата, скела и пратеће заштите на раду. Студенти ће учествовати у решавању конкретних проблема који се односе на делатност и пословање компаније PERI кроз израду завршних / мастер радова у области грађевинског / конструктерског инжењерства и реализације инвестиционих пројеката.

Већ 50 година компанија PERI важи за компетентног партнера у грађевинској индустрији у области израде и примене системских оплата и скела. Поред 20 филијала у Немачкој, 70 ћерки-фирми и 160 ефикасних логистичких центара са више од 9.500 запослених покрива градилишта на преко 90 националних тржишта широм света.

Доласком фирме PERI у Србију 2003. године уведени су нови стандарди у области оплата и скела. Иновативна технологија привукла је велики број клијената из области грађевинарства. Нарочито је компанија позната по сарадњи са институцијама високог образовања у области грађевинарства и архитектуре. За студенти се организују посете, семинари, радионице и обуке, на којима се упознају са оптималним коришћењем савремених система оплата и скела у реализацији грађевинских подухвата, чиме се остварује континуитет у развоју савремених технолошких решења.

Више о компанији PERI Oplate i skele doo може се сазнати преко следећег линка https://www.peri.rs/kompanija/profil.html

Уговор можете погледати ОВДЕ.

 

 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/149/thumb_large_thumb_Fakultet_za_graditeljski_menadzment__3_.jpg