Навигација

Такмичење у програмирању ’’Merkle Female Hackathon 2022’’ - позив студентима

Факултет за информатику и рачунарство

Већ шесту годину заредом софтверска компанија Merkle организује такмичење под називом ’’Merkle Female Hackathon 2022’’, са циљем да приближи ИТ индустрију младим девојкама и омогући им прилику да покажу своја умећа у програмирању.
Заинтересоване студенткиње, индивидуално или у тиму, могу се бесплатно пријавити, а за такмичење им је потребан само лаптоп. Хакатон је отворен за студенткиње свих година које се проналазе у програмском и софтверском инжењерству, без обзира на претходно искуство и ниво знања. На такмичење се могу пријавити у тиму или појединачно. 
Meet up уживо је предвиђен за 15. Децембар у 18 часова, а Хакатон се одржава 17. Децембра са почетком у 8.30 часова у Merkle просторијама, Булевар краља Александра 28.  Све информације о такмичењу и формулар за пријаву доступни су на ЛИНКУ.

Merkle je full-service софтверска компанија настала спајањем агенција Namics и Isobar Швајцарска - две водеће агенције које пружају комплетну дигиталну услугу. Запошљавају тимове за Java, .NET и Frontend технологије, Salesforce тимове као и тимове за дизајн (UI/UX) и QA. Са великим бројем дигиталних ентузијаста, баве се стратегијом дигиталне трансформације, MarTech платформама и креативним идејама.
ИТ је већ више од четири деценије једна од најбрже растућих индустрија захваљујући младим талентима као што си ти. Зато се пријави и искористи свој пун потенцијал!

Слике

  • /uploads/attachment/vest/140/Merkle_Female_Hackathon_2022.jpg