Навигација

Global Education & Leadership Fondation

Факултет за предузетнички бизнис и менаџмент некретнина

Global Education&Leadership Fondation (tGELF-USA) ове године започиње своју мисију на Балкану, и наставља своју дугогодишњу мисију по свету, преко Entrepreneurship Competition Serbia, која ће се организовати сваке године.

 Global Education&Leadership Fondation (tGELF) је једна од највећих водећих светских фондација за Предузетништво младих, која има примарни циљ идентификовање и финансијски оснаживање младих будућих лидера широм света, неговање високомороланих и алтруистичких вредности код будућих лидера.

Млади лидери предводници нове генерације,у будућности која је већ почела у бизнису,водиће послове на другачији хуманији начин и тежити глобалном благостању. Фондација промовише едукацију младих лидера и промовише размену знања и искустава. Фондација је присутна годинама у бизнису и успешна у преко 200 земаља света, и промовисала је и оснаживала више од 175 000 младих предузетника широм свету, у оснивању и водјењу старт упова а посебно и преко Entrepreunership World Cup-a.

Ове године се по први пут појављује у Србији преко ESG Serbia. Фонд награда Фондације је преко 300 милиона долара у додељују се награде у више нивоа и критеријума.
Универзитет “Унион – Никола Тесла“ , Факултет за предузетнички бизнис и менаџмент некретнина, је постао партнер ESG Serbia, и за Међународни жири такмичења, испред Србије изабран је Проф. др Александар Грачанац, Декан Факултета за предузетнички бизнис и менаџмент некретнина.
Сви заинтересовани студенти Универзитета Унион Никола Тесла са свих Факултета, као и дипломирани менаџери, инжењери,архитекте......моћи ће да се пријаве са својим идејама,иновацијама у отпочињању старт уп бизниса, како би учествовали на такмичењима у наредном
периоду.хттпс. ESG Serbia, ESG Serbia Partner Playbook 2020, такмичење-награде вредене -300 милиона долара за м.предузетнике из Србије.

За више информација можете погледати ЛИНК

Слике

  • /uploads/attachment/vest/22/01604993620.jpg