Навигација

Обавештење о прекиду наставе услед Ковид-а -19

Опште вести

Поштовани студенти,

у складу са одлукама председника државе господина Александра Вучића о проглашењу ванредног стања настава и на Универзитету “Унион – Никола Тесла“ се привремено обуставља. По одлуци Наставно научног већа Универзитета “Унион – Никола Тесла“, наставни процес биће настављен у договору са предметним професорима.


У ванредним околностима неопходно је одржавање континуитета наставног процеса. Сви професори и асистенти пружиће максимални допринос како би у директној комуникацији са својим студентима задржали висок ниво савладавања наставног градива.
Следићемо сва упутства и препоруке надлежних институција Републике Србије и благовремено вас обавештавати о наредним одлукама и корацима.


Од свих вас, наших студената, очекујемо да као академски грађани, шватите озбиљност ситуације и понашате се по препорукама надлежних. Ваш највећи допринос напорима наше државе јесте у даљем активном учешћу у савладавању наставног градива. Факултети ће функционисати у складу са свим правима и обавезама предвиђеним законом и уговором.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/15/1585916358-covid-19.jpg