Навигација

Роутлеџов приручник за игрице у архитектури и урбанизму

Факултет за градитељски менаџмент-Архитектура и урбанизам

Доценткиња са нашег Департмана за Архитектуру, Факултета за Градитељски Менџмент Марта Брковић Додиг  у сарадњи са професорком Линдом Н. Гроат са Таубман Колеџа за Архитектуру и Урбанизам, Универзитета Мичиген из Сједињених Америчких Држава приредила је Роутлеџов приручник за игрице у архитектури и урбанизму - Алатке за пројектовање, наставу и истразивање.
Роутлеџов приручник за игрице у архитектури и арбанизму - алатке за пројектовање, наставу и истразивање има за циљ да идентификује и прикаже богату разноликост игрица, укључујуц́и: симулације, приступе сличним игрицама, сценарио игрице и процесе `гејмификације` за наставу и учење, дизајн и истраживање у архитектури и урбанизму.
Ова колекција пружа прилику за размену и размишљање о игрицама у архитектури и урбанизму. Представљене су теоријске расправе, описне студије и студије случаја који представљају емпиријске доказе; у комбинацији са рефлективним студијама, конструктивном критичком анализом, расправама о везама и различитим утицајима на ову област. Двадесет осам међународних сарадника окупило се из једанаест земаља и са пет континената да би представили своје студије о игрицама у архитектури и урбанизму, поставили нова питања и заговарли иновативна становишта.  
 

Слике

  • /uploads/attachment/vest/13/01578052150.jpg