Навигација

Предлози за вредновање резултата државне матуре

Предлог за вредновање резултата државне матуре на Факултету за градитељски менаџмент, студијски програм Архитектура и урбанизам можете погледати ОВДЕ.

Предлог за вредновање резултата државне матуре на Факултету за градитељски менаџмент, студијски програм Грађевинарство можете погледати ОВДЕ.

Предлог за вредновање резултата државне матуре на Факултету за екологију и заштиту животне, студијски програм Заштита животне средине средине можете погледати ОВДЕ.

Предлог за вредновање резултата државне матуре на Факултету за економију и финансије, студијски програм Финансије можете погледати ОВДЕ.

Предлог за вредновање резултата државне матуре на Факултету за предузетнички бизнис и менаџмент некретнина, студијски програм Предузетнички бизнис и менаџмент некретнина  можете погледати ОВДЕ.

Предлог за вредновање резултата државне матуре на Факултету за међународну политику и безбедност, студијски програм Међународна политика и безбедност можете погледати ОВДЕ.

Предлог за вредновање резултата државне матуре на Факултету за информатику и рачунарство, студијски програм Информатика можете погледати ОВДЕ.