Навигација

Факултет за информатику и рачунарство

Владимир Радовановић је дипломирао на Факултету за информатику и рачунарство Универзитета „Унион-Никола Тесла“ у Београду. Студент је Физичког факултета Универзитета у Београду, наставник Гимназије „Урош Предић“ Панчево и сарадник Регионалног центра за таленте „Михајло Пупин“ у Панчеву. 

Рекао је о нама: Факултет за информатику и рачунарство, Универзитета „Унион-Никола Тесла“ у Београду, представља пример савремено организованог академског нивоа образовања који испуњава све стандарде оптималног стицања знања, умења и вештина неопходних свим вредним и амбициозним младим људима. На факултету се афирмише иницијатива, креативност и критичко размишљање студената током целокупног школовања и пружа им се подршка за даље ангажовање на одабраној научној области и развоју каријере. 
Као дипломирани информатичар Факултета за информатику и рачунарство, са поносом могу истаћи да знања које сам овде стекао могу применити у различитим предузећима, организацијама и компанијама које се баве информатиком и рачунарством, како код нас тако и у свету, а будућим студентима који желе да закораче на пут професионалног и личног успеха пружам пуну подршку у одлуци да изаберу баш овај факултет.

                             

Тамара Гојгић је дипломирала на Факултету за информатику и рачунарство Универзитета „Унион - Никола Тесла“ у Београду. Запослена је на позицији Frontend developer у српско-америчком стартапу HireApp.

Rекла је о нама: Студирање на Факултету за информатику и рачунарство је искуство које пружа не само висок ниво образовања, већ и диван осећај током целог трајања студија. Ова високообразовна установа је прилагођена модерном добу у коме живимо, што се највише огледа у настави и градиву које се учи. Као добар пример овога наводим своју тему за дипломски рад: „Вештачка интелигенција и њене примене у ваздухопловној индустрији“ за коју је истраживање било врло изазовно, али, пре свега, интересантно и забавно. Запослени на факултету су веома пријатни, посвећени и доступни студентима да помогну и одговоре на свако питање, што ствара осећај сигурности и подршке. Оно што ми се посебно свидело јесте то што се поред обавезног дела градива студентима пружа слобода за напредовање и усавршавање у областима које њих посебно интересују и припремају за будуће каријере.