Навигација

Факултет за међународну политику и безбедност

Распоред наставе у зимском семестру за школску 2023/2024 годину за основне академске студије за 1. годину можете видети на ЛИНКУ, за 2. годину можете видети на ЛИНКУ, за 3. годину можете видети на ЛИНКУ, за 4. годину можете видети на ЛИНКУ, и за мастер академске студије можете видети на ЛИНКУ.

Распоред наставе у летњем семестру за школску 2022/2023 годину за основне академске студије за 1. годину можете видети на ЛИНКУ, за 2. годину можете видети на ЛИНКУ, за 3. годину можете видети на ЛИНКУ, за 4. годину можете видети на ЛИНКУ , и за мастер академске студије можете видети на ЛИНКУ.

Распоред наставе у зимском семестру за школску 2022/2023 годину за основне академске студије за 1. годину можете видети на ЛИНКУ, за 2. годину можете видети на ЛИНКУ, за 3. годину можете видети на ЛИНКУ, за 4. годину можете видети на ЛИНКУ и за мастер академске студије можете видети на ЛИНКУ.

Распоред наставе у летњем семестру за школску 2021/2022 годину за основне академске студије можете видети на ЛИНКУ и за мастер академске студије можете видети на ЛИНКУ.