Навигација

Панел дискусија „Ја, пројектант“

Време18. мај 2022. 18:00
ОрганизаторУдружење за међусобну подршку и унапређење друштвеног и стручног положаја инжењера – Мрежа Инжењера и Факултет за Градитељски Менаџмент Универзитета Унион - Никола Тесла
МестоФакултет за Градитељски Менаџмент Универзитета Унион - Никола Тесла, улица Цара Душана 62-64, Београд

У среду 18. маја одржаће се панел дискусија: „Ја, пројектант“. Ово ће бити прва панел дискусија из серије „Ја, инжењер“ која има за циљ да учеснике кроз размену информација и искуства упозна са тренутним стањем, изазовима и проблемима са којима се инжењери суочавају.

О томе како изгледа пројектовање у 2022. години, које вештине и знања би требало да има пројектант и како изгледа његов развојни пут, као и која је будућности ове области разговараће панелисти, представници пројектантских компанија.

Панел дискусија „Ја, пројектант“ ће се одржати у среду 18.05.2022. у 18 часова у амфитеатру 6 Факултета за Градитељски Менаџмент Универзитета Унион - Никола Тесла у улици Цара Душана 62-64. Организатори панела су Удружење за међусобну подршку и унапређење друштвеног и стручног положаја инжењера – Мрежа Инжењера и Факултет за Градитељски Менаџмент Универзитета Унион - Никола Тесла.