Навигација

Факултет за предузетнички бизнис и менаџмент некретнина

Септембарски 1 и 2 испитни рокovi за школску 2021/2022 годину за основне академске студије модул Предузетнички бизнис налази се на ЛИНКУ и за модул Менаџмент некретнина налази се на ЛИНКУ. Септембарски 1 и 2 испитни рок за мастер академске студије налази се на ЛИНКУ.

Јунски 1 и 2 испитни рок за школску 2021/22 годину за основне академске студије модул Предузетнички бизнис налази се на ЛИНКУ и за модул Менаџмент некретнина налази се на ЛИНКУ. Јунски 1 и 2 испитни рок за мастер академске студије налази се на ЛИНКУ.

Априлски испитни рок за школску 2021/2022 годину за основне академске студије модул Предузетнички бизнис налази се на ЛИНКУ  и за модул Менаџмент некретнина налази се на ЛИНКУ. Априлски испитни рок за мастер академске студије налази се на ЛИНКУ.

Јануарско-фебруарски испитни рок за школску 2021/2022 годину за основне академске студије модул Предузетнички бизнис налази се на ЛИНКУ и за модул Менаџмент некретнина налази се на ЛИНКУ. Јануарко-фебруарски испитни рок за мастер академске студије налази се на ЛИНКУ.