Навигација

Факултет за екологију и заштиту животне средине

Јануарски 1 i 2 испитни рокови за школску 2023/2024 годину за основне академске студије налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ, за мастер академске студије СП Заштита животне средине налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ и за мастер академске студије СП Инжењерство заштите животне средине налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ.

Септембарски испитни рокови за школску 2022/2023 за основне академске студије се налазе на ЛИНКУ и ЛИНКУ, за мастер академске студије СП Заштита животне средине налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ и за мастер академске студије СП Инжењерство заштите животне средине налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ.

Јунски испитни рокови за школску 2022/2023 за основне академске студије се налазе на ЛИНКУ и ЛИНКУ, за мастер академске студије СП Заштита животне средине налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ и за мастер академске студије СП Инжењерство заштите животне средине налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ.

Априлски испитни рок за школску 2022/2023 за основне академске студије се налази на ЛИНКУ, за мастер академске студије СП Заштита животне средине налази се на ЛИНКУ и за мастер академске студије СП Инжењерство заштите животне средине налази се на ЛИНКУ.

Јануарски 1 i 2 испитни рокови за школску 2022/2023 годину за основне академске студије налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ, за мастер академске студије СП Заштита животне средине налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ и за мастер академске студије СП Инжењерство заштите животне средине налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ.

Септембарски 1 i 2 испитни рокови за школску 2021/2022 годину за основне академске студије налазе се на  ЛИНКУ и ЛИНКУ, а за мастер академске студије налазе се на ЛИНКУ и ЛИНКУ.

Јунски 1 и 2  испитни рокови за школску 2021/2022 годину за основне академске студије налазе се на  ЛИНКУ  и  ЛИНКУ, а за мастер академске студије налазе се на ЛИНКУ и  ЛИНКУ.

Априлски испитни рок за школску 2021/2022 за основне академске студије се налази на ЛИНКУ и за мастер академске студије налази се на ЛИНКУ.

Јануарско-фебруарски испитни рокови за школску 2021/2022 за основне академске студије се налазе на ЛИНКУ и за мастер академске студије налазе се на ЛИНКУ.