Navigacija

Global Education & Leadership Fondation

Fakultet za preduzetnički biznis i menadžment nekretnina

Global Education&Leadership Fondation (tGELF-USA) ove godine započinje svoju misiju na Balkanu, i nastavlja svoju dugogodišnju misiju po svetu, preko Entrepreneurship Competition Serbia, koja će se organizovati svake godine.

 Global Education&Leadership Fondation (tGELF) je jedna od najvećih vodećih svetskih fondacija za Preduzetništvo mladih, koja ima primarni cilj identifikovanje i finansijski osnaživanje mladih budućih lidera širom sveta, negovanje visokomorolanih i altruističkih vrednosti kod budućih lidera.

Mladi lideri predvodnici nove generacije,u budućnosti koja je već počela u biznisu,vodiće poslove na drugačiji humaniji način i težiti globalnom blagostanju. Fondacija promoviše edukaciju mladih lidera i promoviše razmenu znanja i iskustava. Fondacija je prisutna godinama u biznisu i uspešna u preko 200 zemalja sveta, i promovisala je i osnaživala više od 175 000 mladih preduzetnika širom svetu, u osnivanju i vodjenju start upova a posebno i preko Entrepreunership World Cup-a.

Ove godine se po prvi put pojavljuje u Srbiji preko ESG Serbia. Fond nagrada Fondacije je preko 300 miliona dolara u dodeljuju se nagrade u više nivoa i kriterijuma.
Univerzitet “Union – Nikola Tesla“ , Fakultet za preduzetnički biznis i menadžment nekretnina, je postao partner ESG Serbia, i za Međunarodni žiri takmičenja, ispred Srbije izabran je Prof. dr Aleksandar Gračanac, Dekan Fakulteta za preduzetnički biznis i menadžment nekretnina.
Svi zainteresovani studenti Univerziteta Union Nikola Tesla sa svih Fakulteta, kao i diplomirani menadžeri, inženjeri,arhitekte......moći će da se prijave sa svojim idejama,inovacijama u otpočinjanju start up biznisa, kako bi učestvovali na takmičenjima u narednom
periodu.https. ESG Serbia, ESG Serbia Partner Playbook 2020, takmičenje-nagrade vredene -300 miliona dolara za m.preduzetnike iz Srbije.

Za više informacija možete pogledati LINK

Slike

  • /uploads/attachment/vest/22/01604993620.jpg