Navigacija

Obaveštenje o prekidu nastave usled Kovid-a -19

Opšte vesti

Poštovani studenti,

u skladu sa odlukama predsednika države gospodina Aleksandra Vučića o proglašenju vanrednog stanja nastava i na Univerzitetu “Union – Nikola Tesla“ se privremeno obustavlja. Po odluci Nastavno naučnog veća Univerziteta “Union – Nikola Tesla“, nastavni proces biće nastavljen u dogovoru sa predmetnim profesorima.


U vanrednim okolnostima neophodno je održavanje kontinuiteta nastavnog procesa. Svi profesori i asistenti pružiće maksimalni doprinos kako bi u direktnoj komunikaciji sa svojim studentima zadržali visok nivo savladavanja nastavnog gradiva.
Sledićemo sva uputstva i preporuke nadležnih institucija Republike Srbije i blagovremeno vas obaveštavati o narednim odlukama i koracima.


Od svih vas, naših studenata, očekujemo da kao akademski građani, švatite ozbiljnost situacije i ponašate se po preporukama nadležnih. Vaš najveći doprinos naporima naše države jeste u daljem aktivnom učešću u savladavanju nastavnog gradiva. Fakulteti će funkcionisati u skladu sa svim pravima i obavezama predviđenim zakonom i ugovorom.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/15/1585916358-covid-19.jpg