Navigacija

Routledžov priručnik za igrice u arhitekturi i urbanizmu

Fakultet za graditeljski menadžment-Arhitektura i urbanizam

Docentkinja sa našeg Departmana za Arhitekturu, Fakulteta za Graditeljski Mendžment Marta Brković Dodig  u saradnji sa profesorkom Lindom N. Groat sa Taubman Koledža za Arhitekturu i Urbanizam, Univerziteta Mičigen iz Sjedinjenih Američkih Država priredila je Routledžov priručnik za igrice u arhitekturi i urbanizmu - Alatke za projektovanje, nastavu i istrazivanje.
Routledžov priručnik za igrice u arhitekturi i arbanizmu - alatke za projektovanje, nastavu i istrazivanje ima za cilj da identifikuje i prikaže bogatu raznolikost igrica, uključujući: simulacije, pristupe sličnim igricama, scenario igrice i procese `gejmifikacije` za nastavu i učenje, dizajn i istraživanje u arhitekturi i urbanizmu.
Ova kolekcija pruža priliku za razmenu i razmišljanje o igricama u arhitekturi i urbanizmu. Predstavljene su teorijske rasprave, opisne studije i studije slučaja koji predstavljaju empirijske dokaze; u kombinaciji sa reflektivnim studijama, konstruktivnom kritičkom analizom, raspravama o vezama i različitim uticajima na ovu oblast. Dvadeset osam međunarodnih saradnika okupilo se iz jedanaest zemalja i sa pet kontinenata da bi predstavili svoje studije o igricama u arhitekturi i urbanizmu, postavili nova pitanja i zagovarli inovativna stanovišta.  
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13/01578052150.jpg