Navigacija

Predlozi za vrednovanje rezultata državne mature

Predlog za vrednovanje rezultata državne mature na Fakultetu za graditeljski menadžment, studijski program Arhitektura i urbanizam možete pogledati OVDE.

Predlog za vrednovanje rezultata državne mature na Fakultetu za graditeljski menadžment, studijski program Građevinarstvo možete pogledati OVDE.

Predlog za vrednovanje rezultata državne mature na Fakultetu za ekologiju i zaštitu životne, studijski program Zaštita životne sredine sredine možete pogledati OVDE.

Predlog za vrednovanje rezultata državne mature na Fakultetu za ekonomiju i finansije, studijski program Finansije možete pogledati OVDE.

Predlog za vrednovanje rezultata državne mature na Fakultetu za preduzetnički biznis i menadžment nekretnina, studijski program Preduzetnički biznis i menadžment nekretnina  možete pogledati OVDE.

Predlog za vrednovanje rezultata državne mature na Fakultetu za međunarodnu politiku i bezbednost, studijski program Međunarodna politika i bezbednost možete pogledati OVDE.

Predlog za vrednovanje rezultata državne mature na Fakultetu za informatiku i računarstvo, studijski program Informatika možete pogledati OVDE.