Navigacija

Panel diskusija „Ja, projektant“

Vreme 18. maj 2022. 18:00
Organizator Udruženje za međusobnu podršku i unapređenje društvenog i stručnog položaja inženjera – Mreža Inženjera i Fakultet za Graditeljski Menadžment Univerziteta Union - Nikola Tesla
Mesto Fakultet za Graditeljski Menadžment Univerziteta Union - Nikola Tesla, ulica Cara Dušana 62-64, Beograd

U sredu 18. maja održaće se panel diskusija: „Ja, projektant“. Ovo će biti prva panel diskusija iz serije „Ja, inženjer“ koja ima za cilj da učesnike kroz razmenu informacija i iskustva upozna sa trenutnim stanjem, izazovima i problemima sa kojima se inženjeri suočavaju.

O tome kako izgleda projektovanje u 2022. godini, koje veštine i znanja bi trebalo da ima projektant i kako izgleda njegov razvojni put, kao i koja je budućnosti ove oblasti razgovaraće panelisti, predstavnici projektantskih kompanija.

Panel diskusija „Ja, projektant“ će se održati u sredu 18.05.2022. u 18 časova u amfiteatru 6 Fakulteta za Graditeljski Menadžment Univerziteta Union - Nikola Tesla u ulici Cara Dušana 62-64. Organizatori panela su Udruženje za međusobnu podršku i unapređenje društvenog i stručnog položaja inženjera – Mreža Inženjera i Fakultet za Graditeljski Menadžment Univerziteta Union - Nikola Tesla.