Navigacija

Arhiva najava

29nov17:00

Poziv na predavanje "Uloga i značaj revizije finansijskih izveštaja u privredi Republike Srbije“

Gostujuće predavanje: „Uloga i značaj revizije finansijskih izveštaja u privredi Republike Srbije“ održaće Branislav Manojlović, ovlašćeni revizor, RSM Serbia d.o.o., Beograd. Predavanje će se održati  29.11. 2023. godine sa početkom u 17 časova u amfiteatru na 6. spratu. Svi zainteresovani mogu da prisustvuju predavanju. Kratku biografiju predavača možete pogledati OVDE.

9nov11:30

Poziv na predavanje ARHITEKTURA ZEMLJE

Gostujuće predavanje ARHITEKTURA ZEMLJE, predavač Katarina Živković, dipl. inž. arh, u okviru predmeta: Dizajn u arhitketuri, četvrta godina osnovnih akademskih studija, prof. dr Vladimir Stevanović. Predavanje će se održati u četvrtak 9. novembra 2023, sa početkom u 11:30 časova u sali 2.2. na 2. spratu. Svi zainteresovani mogu da prisustvuju predavanju. Apstrakt i kratku biografiju predavača možete pogledati OVDE.

8nov17:00

Poziv na predavanje "Neophodna znanja za uspešno vođenje finansija preduzeća i pokretanje sopstvenog biznisa“

Gostujuće predavanje: „Neophodna znanja za uspešno vođenje finansija preduzeća i pokretanje sopstvenog biznisa,“ održaće Aleksandar Vasilski, direktor Valor grupe doo, Beograd. Predavanje će se održati  08.11. 2023. godine sa početkom u 17 časova, amfiteatar na 6 spratu. Svi zainteresovani mogu da prisustvuju predavanju. Kratku biografiju predavača možete pogledati OVDE.

27okt10:00

Poziv na predavanje "INDIVIDUALNO STANOVANJE - tipovi, urbani kontekst, proces projektovanja“

Gostujuće predavanje INDIVIDUALNO STANOVANJE - tipovi, urbani kontekst, proces projektovanja, predavač: Ivana Banović Đorđević, dip. ing arh. U okviru  predmeta: Porodično stanovanje, 2 godina, osnovnih akademskih studija Arhitektura, prof. dr Dragana Vasiljević Tomić. Predavanje će se održati  27.10.2023. Sa početkom u 10 časova, amfiteatar na 6 spratu. Svi zainteresovani mogu da prisustvuju predavanju. Apstrakt predavanja i kratku biografiju predavača možete pogledati OVDE.

25sep10:00

Radionica pod nazivom „DeepGreen Environmental Technologies"

U okviru aktivnosti na projektu DeepGreenInno Project (Deep Tech in Material Sciences: Greening the Balkan HEIs Innovation and Entrepreneurial Potential) u okviru poziva EIT HEI Initiative Innovation Capacity Building for Higher Education na Univerzitetu „Union-Nikola Tesla“ 25.09.2023. od 10 časova počeće radionica pod nazivom „DeepGreen Environmental Technologies" uz učešće predavača iz reda naših partnera sa projekta DeepGreenInno, profesora sa UUNT, i gostujućih akademskih i ne akademskih predavača. Pozivamo sve zainteresovane da budu naši gosti. Za registraciju, koja je besplatna se obratiti na mejl vođe našeg tima na projektu, profesorke Sanje Mrazovac Kurilić: smrazovac@unionnikolatesla.edu.rs

Agendu radionice pod nazivom „DeepGreen Environmental Technologies“ možete pogledati OVDE.

15maj12:00

Poziv na predavanje "Stvaranje laboratorijskih uslova za istraživanje, razvoj i edukaciju u oblasti upotrebe solarnih resursa u Internetu stvari (IoT)" istaknute prof. dr Ljiljane Radovanović

U ponedeljak 15. maja 2023. godine u 12 časova u računskom centru na spratu 3. prof. dr Ljiljana Radovanović održaće predavanje "Stvaranje laboratorijskih uslova za istraživanje, razvoj i edukaciju u oblasti upotrebe solarnih resursa u Internetu stvari (IoT)“. Apstrakt predavanja i kratku biografiju predavača možete pogledati OVDE.

16nov18:00

POZIV NA PREDAVANJE ISTAKNUTOG ARHITEKTE I PROFESORA HUANA PALOPA KASADA

BIOURBANIZAM ZA OSUNČANI DEO PLANETE
SREDA 16.11.2022. u 18.00 časova, Amfiteatar univerziteta

Predavanje će uključiti stvaranje principa, strategije i nedavne projekte koje je LPA Studio (Studio Huan Palop Kasado) razvio u suptropskom kontekstu Kanarskih ostrva, pokazujući ideje, kontradikcije,  i uspehe tokom ove disciplinske tranzicije.
Narednog dana, u četvrtak 17.11, diskusija se nastavlja na radionici sa studentima.
 Opširnije možete pročitati OVDE.

14jun17:00

Poziv na predavanje “Biznis Modeli u Graditeljstvu”

Predavanje “Biznis Modeli u Graditeljstvu” će se održati u utorak 14.06.2022. u 17 časova u amfiteatru na 6-om spratu Fakulteta za Graditeljski Menadžment, Univerziteta “Union – Nikola Tesla“ u Beogradu, u ulici Cara Dušana 62-64.

18maj18:00

Panel diskusija „Ja, projektant“

U sredu 18. maja održaće se panel diskusija: „Ja, projektant“. Ovo će biti prva panel diskusija iz serije „Ja, inženjer“ koja ima za cilj da učesnike kroz razmenu informacija i iskustva upozna sa trenutnim stanjem, izazovima i problemima sa kojima se inženjeri suočavaju.

26maj10:00

1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN SCIENCE AND TECHNOLOGY-COAST 2022

Međunarodna konferencija o savremenim dostignućima u nauci i tehnologiji (CONFERENCE ON ADVANCES IN SCIENCE AND TECHNOLOGY - COAST), od 26. do 29. maja  2022. u Herceg Novom u Crnoj Gori, ima za cilj da okupi akademsku zajednicu, istraživače i naučnike radi razmjene informacija, iskustava i rezultata istraživanja o svim aspektima specijalizovanih i interdisciplinarnih oblasti.