Navigacija

Misija Univerziteta

Univerzitet “Union – Nikola Tesla“ osnovan je sa ciljem da omogući zakonito funkcionisanje fakulteta bez svojstva pravnog lica, kao i fakulteta sa svojstvom pravnog lica u njegovom sastavu u skladu sa zajedničkim evropskim tradicijama i vrednostima Republike Srbije. Kao zajednica visokoškolskih ustanova Univerzitet omogućava razmenu znanja i iskustava u različitim obrazovno-naučnim poljima, potencijalno otvarajući prostor za multidiciplinarne studije.

Pročitaj najnovije vesti

Obaveštenje o akreditaciji osnovnih i master akademskih studija Fakulteta za graditeljski menadžment - Građevina

Obaveštenje o akreditaciji osnovnih i master akademskih studija Fakulteta za graditeljski menadžment - Građevina

Fakultet za graditeljski menadžment-Građevina

Sedma sednica Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta održana je 6. septembra 2022. godine.
Na Sednici, Komisija za akreditaciju i proveru kvaliteta donela je odluku o akreditaciji osnovnih i master akademskih studija Fakulteta za graditeljski menadžment - smer Građevina.

Link objave Nacionalnog tela za akreditaciju i obezbeđenje kvaliteta u visokom obrazovanju (NAT) možete pogledati OVDE.

The Second International Conference on Sustainable Environment and Technologies u organizaciji Univerziteta "Union-Nikola Tesla" u Beogradu

The Second International Conference on Sustainable Environment and Technologies u organizaciji Univerziteta "Union-Nikola Tesla" u Beogradu

Opšte

Obaveštavamo vas da će "Univerzitet "Union-Nikola Tesla" 23. i 24. 09. 2022. godine biti domaćin i organizator druge naučne konferencije pod nazivom „Međunarodna konferencija o održivom razvoju i tehnologijama“ „International Conference on Sustainable Environment and Technologies“). Treći poziv i program konferencije možete videti na LINKU.

 

Najave

14jun17:00

Poziv na predavanje “Biznis Modeli u Graditeljstvu”

Predavanje “Biznis Modeli u Graditeljstvu” će se održati u utorak 14.06.2022. u 17 časova u amfiteatru na 6-om spratu Fakulteta za Graditeljski Menadžment, Univerziteta “Union – Nikola Tesla“ u Beogradu, u ulici Cara Dušana 62-64.

26maj10:00

1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN SCIENCE AND TECHNOLOGY-COAST 2022

Međunarodna konferencija o savremenim dostignućima u nauci i tehnologiji (CONFERENCE ON ADVANCES IN SCIENCE AND TECHNOLOGY - COAST), od 26. do 29. maja  2022. u Herceg Novom u Crnoj Gori, ima za cilj da okupi akademsku zajednicu, istraživače i naučnike radi razmjene informacija, iskustava i rezultata istraživanja o svim aspektima specijalizovanih i interdisciplinarnih oblasti.