Navigacija

Misija Univerziteta

Univerzitet “Union – Nikola Tesla“ osnovan je sa ciljem da omogući zakonito funkcionisanje fakulteta bez svojstva pravnog lica, kao i fakulteta sa svojstvom pravnog lica u njegovom sastavu u skladu sa zajedničkim evropskim tradicijama i vrednostima Republike Srbije. Kao zajednica visokoškolskih ustanova Univerzitet omogućava razmenu znanja i iskustava u različitim obrazovno-naučnim poljima, potencijalno otvarajući prostor za multidiciplinarne studije.

Pročitaj najnovije vesti

Predupisni i upisni rokovi budućih studenata na Univerzitetu “Union – Nikola Tesla” u Beogradu

Predupisni i upisni rokovi budućih studenata na Univerzitetu “Union – Nikola Tesla” u Beogradu

Opšte

Poštovani budući studenti,

Predupisni rok na fakultetima  Univerziteta “Union – Nikola Tesla“ u Beogradu, na sva tri nivoa akademskih studija, traje od  6.06. do 10.06. 2022. godine sa početkom u 11 časova. Namenjen je svima koji su prošle i prethodnih godina završili srednju školu ili vrše prelaz sa drugih fakulteta.

Detaljnije informacije o upisnim rokovima, prijemnim ispitima i cenama školarina, možete videti na LINKU.

Najave

26maj10:00

1st INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN SCIENCE AND TECHNOLOGY-COAST 2022

Međunarodna konferencija o savremenim dostignućima u nauci i tehnologiji (CONFERENCE ON ADVANCES IN SCIENCE AND TECHNOLOGY - COAST), od 26. do 29. maja  2022. u Herceg Novom u Crnoj Gori, ima za cilj da okupi akademsku zajednicu, istraživače i naučnike radi razmjene informacija, iskustava i rezultata istraživanja o svim aspektima specijalizovanih i interdisciplinarnih oblasti.

18maj18:00

Panel diskusija „Ja, projektant“

U sredu 18. maja održaće se panel diskusija: „Ja, projektant“. Ovo će biti prva panel diskusija iz serije „Ja, inženjer“ koja ima za cilj da učesnike kroz razmenu informacija i iskustva upozna sa trenutnim stanjem, izazovima i problemima sa kojima se inženjeri suočavaju.