Vi ste ovde: Naslovna

NOVOST


16.03.2020

VAŽNO OBAVEŠTENJE!

Poštovani studenti u skladu sa odlukama predsednika države gospodina Aleksandra Vučića o proglašenju vanrednog stanja nastava i na našem Univerzitetu „UNION – Nikola Tesla“ se privremeno obustavlja. Po odluci Nastavno naučnog veća Univerziteta, nastavni proces biće nastavljen u dogovoru sa predmetnim profesorima.
U vanrednim okolnostima neophodno je održavanje kontinuiteta nastavnog procesa. Svi profesori i asistenti pružiće maksimalni doprinos kako bi u direktnoj komunikaciji sa svojim studentima zadržali visok nivo savladavanja nastavnog gradiva.
Sledićemo sva uputstva i preporuke nadležnih institucija Republike Srbije i blagovremeno vas obaveštavati o narednim odlukama i koracima.
Od svih vas, naših studenata, očekujemo da kao akademski građani, shvatite ozbiljnost situacije i ponašate se po preporukama nadležnih. Vaš najveći doprinos naporima naše države jeste u daljem aktivnom učešću u savladavanju nastavnog gradiva. Fakulteti će funkcionisati u skladu sa svim pravima i obavezama predviđenim zakonom i ugovorom.